luni, 29 iunie 2009

Casatoria si viata de familie - Mina Ianovici

Ati avut posibilitatea sa ascultati aici marturia intoarcerii mele la Domnul nostru Isus Hristos. Poate unii dintre voi va intrebati cum a fost vazuta aceasta experienta prin ochii sotiei mele, Mina Ianovici. Puteti asculta, in continuare, aceasta marturie:


Casatoria si viata de familie - Mina Ianovici
Asculta mai multe audio Diverse

8 comentarii:

 1. Nu am cuvinte ce mesaj exceptional....Mare binecuvantare..Frate Ianovici, am inteles de ce Dumnezeu va foloseste asa! Pentru ca aveti langa dvs o sotie binecuvantata!

  RăspundețiȘtergere
 2. As dori sa-mi spuneti cum v-ati invatat inima sa devina multumitoare si sa se bucure de tot ce are deja.

  RăspundețiȘtergere
 3. Vreau sa va spun ca m-ati impresionat la confrinta:viata intre intersectii"de pe 4 iulie de la botosani.A fost prima sau a2 a conferinta la care am participat si o fost foarte frumoasa,Dumnezeu a fost prezent cu adevarat.Sper sa m-ai am ocazia sa ne m-ai intalnim si la alte conferinte iar daca nu ne vom intalni la EL.Domnul sa va binecuvinteze.Amin.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu sa va binecuvinteze!
  Ma ucur mult ca am gasit acest mesaj, este foarte practic si util pentru mine. Merita ascultat!

  RăspundețiȘtergere
 5. un mesaj care m-a cercetat foarte mult si care mi-a intari unele convingeri...nu o cunosc pe Mina si nici nu am mai auzit-o pana acum, dar se vede ca este un om a lui Dumnezeu si Dumnezeu ii da intelepciune!
  Domnul sa va binecuvinteze in continuare...va multumesc pentru acest mesaj si sa stiti ca mie in special mi-a fost de foarte mare folos!

  RăspundețiȘtergere
 6. se implineste iarasi zicala:in spatele unui barbat puterni, sta o femeie mai puternica!

  RăspundețiȘtergere
 7. in spatele unui barbat puternic ,totdeauna este o femeie puternica!

  RăspundețiȘtergere