marți, 5 ianuarie 2010

Hristos certitudinea noastra!

În cartea sa J.Wallance Hamilton, povesteste despre una dintre cele mai ciudate licitatii din istorie, care a avut loc în Washington D.C. în anul 1926. În timpul acestei licitatii au fost expuse 150.000 de patente ale unor inventii vechi, depasite tehnic. Toate aceste exponate au fost oferite spre vînzare publicului prin licitatie.

Cei ce vizitau expozitia , puteau vedea obiecte ca : gîndaci de bucatarie uriasi, special confectionati pentru a-i îndeparta pe ceilalti gîndaci. Apoi o pisica care lumina , construita cu intentia de-a speria soarecii . Era expus si un sistem care sa previna sforaitul: Acesta era prevazut cu un fel de trompeta pe care cel ce sforaia trebuia sa o tina în gura în timpul somnului. Acest sistem era în asa fel conceput ,ca sa-l trezeasca pe sforaitor si nicidecum vecinii acestuia.Mai era expus si un amvon reglabil , care putea fi înaltat sau coborît în functie de înaltimea predicatorului.Alaturi de acestea , în cartea sa Hamilton, a prezentat multe alte ciudatenii despre cele 150.000 de exponate.

Desi unele dintre aceste inventii stîrnesc rîsul, privind în profunzime la cele expuse intelegi ca cele 150 000 de inventii vechi, reprezinta 150.000 de vise sfarîmate. Toate împreuna exprimau un munte de dezamagire.

Sau poti spune ca Edison ca multi dintre cei ce esueaza in viata sunt persoane care nu au realizat cat de aproape au fost de succes atunci cand au renuntat.Inainte sa descopere becul cu filament a incercat de peste 1000 de ori. Nu le-a numit esecuri ci 1000 de feluri in care nu poti obtine ceea ce ti-ai dorit.Sa ne bucuram ca suntem mai intelepti.

Avem nevoie de o certitudine pe 2010.Si singura care imi vine in minte e dragostea lui Dumnezeu. Si a voastra, a celor ce il iubiti pe El.Desi...nu-i nici o deosebire intre cele doua iubiri.E una si aceiasi iubire.

La multi ani prieteni!

4 comentarii:

 1. La mulţi ani şi o veşnicie cu Isus!! Domnul să-ţi străjuiască inima cu sfinţenie şi dragoste spre împlinire, creştere şi desăvârşire launtrică!

  RăspundețiȘtergere
 2. Intr-adevar,pentru ca Domnul Isus este certitudinea noastra trebuie sa fim optimisti. Sa nu lasam ca nereusitele,esecurile sa ne indeparteze de tinta sau sa ne ingreuneze pasii. Avem un Dumnezeu viu,un Dumnezeu care ne asteapta cu bratele deschise! Noi trebuie numai sa mergem si sa ne lasam primiti in bratele Sale.La multi ani!
  Domnul sa va binecuvanteze!

  RăspundețiȘtergere
 3. Fie ca in noul an,Taria lui Dumnezeu sa va conduca,Puterea LUI sa va tina...Intelepciunea lui Dumnezeu sa va calauzeasca,Viziunea LUI sa va lumineze...Urechea lui Dumnezeu sa va asculte,Mana LUI sa va sprijineasca...Duhul LUI sa va umbreasca si Binecuvantarile lui Dumnezeu sa va insoteasca...Fie ca nadejdea in Atotputernicia lui Dumnezeu sa va invioreze in clipele grele si ravna sa va fie inmultita! Izvorul de unde vin ele,n-a secat si nu v-a seca niciodata! LA MULTI ANI!

  RăspundețiȘtergere
 4. aici puteti sa vedeti ciresarii bucuresti 2010 vizionare placuta
  http://www.youtube.com/user/inventivstudio
  si aici aveti
  niste predici interesant foarte bune pentru cupluri
  http://video.google.com/videoplay?docid=7706918521321955425#


  estera V.

  RăspundețiȘtergere