vineri, 8 mai 2009

De ziua mea!

40 de ani.De azi este noua bornă.
Primăvară, mai înflorit.Dumnezeu şi-a făcut partea.Găndul îmi zboară la Mina.La Aniela şi la Carina.La cafeaua pe care o beau cu ea de 17 ani.Ieri, 7 mai, am sărbătorit curajul şi dragostea care nu calculează.Ziua aniversară a căsătoriei.Am trei inimi pe care le numesc familie.Găndul acesta aproape mă blochează.Ce dar!
Mulţumesc Mina!A fost un punct în viaţă cănd nici eu nu am crezut în mine.Tu însă ai văzut o promisiune.
De dimineaţă mi-ai spus că eşti fericită cu mine.Nu pot să îţi răspund decăt spunându-ţi:iartă-mă!Nu pentru că am lipsit des de acasă.Ci pentru răutate.Pentru lentoarea schimbării.Pentru refuzul de a te asculta uneori.Pentru bălbele mele sufleteşti.Un singur dor, o singură rugăciune:du-ne Doamne în cer şi ţine-ne acolo veşnic!
Bisericii!
Nu sunt un pastor bun.Pas cu pas ne învăţăm unii pe alţii.Şi aşa ne vom face bine unii altora.Suntem, în fapt, o echipă.Am încercat să rămănem uniţi.M-am smerit cât am putut.Atăt mi-a ieşit deocamdată.Mulţumesc,Mărcuţ!Mulţumesc,Ştefan!Voi sunteţi pastori mai buni.Stiţi că trei e o cifră mai bună decăt doi.Sau unu!Mă rog să fim o bucurie pentru Dumnezeu.Vă rog să aveţi răbdare.Şi dragoste.Lucrurile bune ne vor fi dăruite.
Prietenilor!
Am mare nevoie de voi!
Lui Dumnezeu!
Mi-e tare dor...!

14 comentarii:

  1. Sa ne traiti multi ani de acum inainte! Sufletele noastre au nevoie de mesagerii lui Dumnezeu! Tatal Ceresc sa va calauzeasca in tot si in toate!
    Alex Tascu - R.H.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si multa sanatate ca sa puteti continua slujirea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul Isus sa te binecuvanteze! :)

    Pana aici Domnul ne-a ajutat... multumesc pentru tot ceea ce faci si multumesc pentru ca lasi ca Lumina Domnului sa straluceasca prin tine..esti asa o incurajare pentru mine si multumesc Domnului pentru tine. as putea sa am si eu emailul tau? as vrea sa te intreb cateva intrebari referitor la viata aceasta.Emailul meu e mariuss8@yahoo.com . Astept un raspuns de la tine si ..multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa va dea vremuri bune de indurare,
    Ani buni de propasire si binecuvantare,
    Sa fiti legati de El,vesnic, prin credinta
    Sa simtiti cum ai Sai ingeri pazesc a voastra fiinta!
    Cu respect, angela

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani frate Florin Ianovici. Binecuvantarea Domnului sa fie peste dvs, familia dvs, Biserica in care slujiti si lucrarea la care ati fost chemat! Ma rog ca Domnul sa va poarte in continuare pe culmi de biruinta, din putere in putere si din victorie in victorie! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. LA MULTI ANI FERICIȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ALĂTURI DE DOMNUL ȘI FAMILIE!
    În slujire, tot mai multă putere, curaj, dragoste și rabdare!
    Fii binecuvântat și iubit!
    Costel G.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt impresionata... alina m

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincer sunt coplesit de cuvintele calde.De mult nu am mai citit/ auzit cuvinte de genul acesta. Mi-as fi dorit sa-mi fiti tatal meu, pe care l-am iubit si astazi numai este si mama mea la fel. Cuvintele dumneavoastra sunt atat de potrivite pt ca sunt inspirate de la Dumnezeu.Doamne binecuvinteaza-l pe fr.Florin Ianovici cu tot ce are nevoie. Cat am stat in Bucuresti pentru mine a fost o onoare sa va cunosc, sa slujim Domnului impreuna, sa ma bucur venind la biserica si sa am partasie cu fratii si tinerii bisericii Betel.Mi-aduc aminte cu nostalgie clipele petrecute in biserica si acum mi-e dor sa mai aud sfaturi inspirate de la Dumnezeu. Fratilor din conducerea bisericii le urez tot ceea ce Domnul le ureaza preaiubitilor alesi de El -binecuvantarea.
    Domnul sa va binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  9. De la un prieten: Binecuvantari MAXIME !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nimic nu e intamplator in viata... Intr-una din zilele anului trecut ascultam impreuna cu sotia mea Afrodita un cd cu marturii. Din prima clipa am fost marcati de povestea vietii tale Florine si ne-am dorit sa te cunoastem personal. Asa ca, atunci cand s-a ivit ocazia am venit la biserica pe care o pastoresti in Bucuresti, si trebuie sa marturisesc ca am ascultat mesajul tau printre lacrimi. Lacrimi de bucurie in prezenta unui Dumnezeu maret...

    Fie ca Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa-ti ocroteasca viata si familia! Si sa fii in continuare o binecuvantare pentru cei din jur ... Un strigat in noapte.

    Si intrucat comoara o purtam intr-un vas de lut, Domnul sa te pastreze integru si vertical pana la sfarsit!

    LA MULTI ANI!

    Eugen si Afrodita Pop

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah'desi mintea e inundata de idei ce le-as putea scrie, voi limita totul la Domnul e taria noastra!
    Ma bucur enorm sa vad ca si in tara noastra exista suflete care isi pun valoare in functiune, ah'de si-ar pune-o fiecare.
    Domnul sa va lumineze calea in continuare! Si personal sunt multumitoare Domnului pentru predica ce ati avut-o ieri in Tg Mures; greu sunt atinsa de cuvintele predicatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Slavit sa fie Domnul.De astfel de OAMENI are nevoie lumea asta pacatoasa.Binecuvatati sunt toti slujitorii lui Isus. PACE voua.
    -coincidenta tot din 8 mai sunt...?

    RăspundețiȘtergere
  13. Florina din Cluj25 mai 2009 la 12:24

    Cand am citit gandurile scrise de d-voastra mi-a adus Dumnezeu un gand pe care vreau sa vi-l transmit. Acest gand se gaseste in Isaia 61:1-3,10,11.
    Va doresc multa binecuvantare si biruinta!
    "Viata este duelul lui Dumnezeu cu diavolul, iar campul de batalie sunt eu."(Dostoievski)

    RăspundețiȘtergere